Diensten

Bij Link Earning Expert kunt u kiezen uit diverse pakketten:

Pakket 1: Fullservice linkbuilding & free publicity

Dit pakket gaat verder dan alleen het opbouwen van een linkprofiel. Het levert u ook free publicity op waarbij wij plaatsing verwachten op websites als nu.nl, Telegraaf.nl en andere belangrijke nieuwssites.  Maar wij richten ons ook op websites uit uw branche waardoor u branche autoriteit opbouwt.

Wat u mag verwachten als u voor dit pakket kiest:

  • Verspreiding van 5 persbericht per jaar onder algemene nieuwssites, bloggers, branche gerelateerde sites en uitzetten van enquêtes ten behoeve van persberichten. Link Earning Expert maakt voor de verspreiding van persberichten gebruik van een uitgebreid netwerk met redactieadressen  en relevante contactinformatie.
  • Bedenken van nieuwskoppen
  • Analyseren van de uitkomsten
  • Schrijven van verschillende versies van persberichten om zogenoemde dubbele content te voorkomen
  • Contact leggen met relevante branche gerelateerde websites/bloggers die niet zijn opgenomen in de perslijsten van Link Earning Expert.
  • Versturen van persberichten en nabellen voor links
  • 4 uur per maand linkbuilding
  • Maandelijkse rapportage van plaatsingen

*Een deel van de opstartkosten is om win-producten weg te geven aan respondenten. Indien u zelf een passend product heeft met een verkoopwaarde van minimaal € 200 (exclusief BTW) geldt er een korting van € 200 op de opstartkosten.
**Afname minimaal 1 jaar
***Als er te weinig reactie is kan Link Earning Expert tegen meerprijs het aantal respondenten uitbreiden.

Bestellen

 Pakket 2: branche autoriteit door free publicity

Dit pakket bevat het persberichten gedeelte uit pakket 1. Linkbuilding op categorie en gebruik van commerciële zoekwoorden wordt tot het minimum beperkt. Link Earning Expert zorgt er met dit pakket voor dat uw branche autoriteit een ‘boost’ krijgt door links te creëren uit relevante artikelen vanaf hooggewaardeerde domeinen. Daarbij zorgen wij ook voor goede free publicity binnen de branche. U ontvangt eens per kwartaal een rapportage.

*Win-producten om weg te geven aan respondenten vormen een deel van de opstartkosten. Als u zelf passende producten heeft met een verkoopwaarde van minimaal € 200 (exclusief BTW) krijgt u een korting van € 200 op de opstartkosten.
**Afname minimaal 1 jaar.
***Als er te weinig reacties voortkomen uit de enquête kan Link Earning Expert tegen een meerprijs het aantal respondenten vergroten.

Bestellen

Pakket 3:  ABC(D)-linkruils + link plaatsing

Als u voor dit pakket kiest combineren we linkbuilding uit pakket 1 met het plaatsen van links en artikelen op relevante websites die Link Earning Expert in eigen beheer heeft, voor 5 uur per maand. Tegen meerprijs zijn meer uren mogelijk, echter worden combinaties met andere pakketten aanbevolen. Bij afname van dit pakket ontvangt u iedere maand een rapportage.

Bestellen

Pakket 4: affiliatie linkbuilding

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij adverteerders u belonen als u bezoekers op hun website brengt die een product kopen. De beloning bestaat uit een commissie over het bedrag dat voor de betreffende bestelling betaald is. Bij afname van dit pakket plaatst Link Earning Expert voor 5 uur per maand dit soort links. Het levert niet alleen free publicity en direct sales op, het zorgt ook nog eens voor uitstekende links. Affiliate links verzorgt Link Earning Expert via eigen software die waarschijnlijk nog ingebouwd moet worden. Voor een meerprijs is meer dan 5 uur Affiliate linkbuilding mogelijk. U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de voortgang middels een rapportage.

Bestellen

Verse linkjuice

Om optimaal resultaat te behalen met linkbuilding is een divers linkprofiel erg belangrijk. Ook wel linkjuice genoemd. Link Earning Expert plaatst daarom twee type links: follow links en nofollow links. Follow links worden gezien door Google nofollow en javascript links niet. Echter, zorgen die er wel voor dat u een ‘natuurlijk’ linkprofiel  opbouwt, iets wat Google belangrijk vindt. Kortom: bij Link Earning Expert krijgt u verse ‘linkjuice’!

Link Earning Expert voor uw Social media

Naast linkbuilding kan Link Earning Expert zorgen voor social media links en mentions. Binnenkort komen hier ook pakketten voor beschikbaar.

Bestellen

(Kies in het het bestelformulier bij het selecteren van een pakket voor ‘social media’.)

 

 

Op de diensten van Link Earning Expert zijn de algemene voorwaarden van toepassing.