Linkbuilding

Linkbuilding, het geheim van hoge Google posities

Ten eerste: wat is linkbuilding!?
Linkbuilding is simpel gezegd het aantal links naar uw website uitbreiden. Dit klinkt simpel maar wordt door veel bedrijven onderschat. Hoe meer websites naar uw site linken, hoe belangrijker Google en andere zoekmachines uw website vinden. Als er veel websites naar uw website linken bent u belangrijk volgens Google en zal uw website een hogere positie innemen. De links naar uw website hebben dus op twee manieren een positieve invloed op het bezoekersaantal. Ten eerste komen er extra bezoekers doordat mensen op de link klikken en daarnaast pakt Google de link op wat ervoor zorgt dat uw website hoger In Google staat.

Linkbuilding strategie
Vroeger probeerde veel websites er alles aan te doen om zoveel mogelijk links te verzamelen. In de praktijk heeft dit weinig zin. Belangrijke termen voor Google zijn: relevantie en kwaliteit.  Een goede campagne, gericht op de lange termijn, is een proces van de lange adem. Om succesvol te zijn is een goede voorbereiding, een effectieve strategie  en een juiste uitvoering belangrijk.

Linkbuilding is niet iets wat je zo even een paar uurtjes doet en daarna is het voldoende. Earningexpert.nl bestaat uit een team van experts die aan de volgende eigenschappen voldoen: kundig, creatief en doorzettingsvermogen. Wij kunnen linkbuilding  u uit handen nemen en tevens adviseren.

Voor meer informatie neem contact op via mail: info@earningexpert.nl