Laat een SEO bureau online adverteren

Een SEO bureau weet precies waar jouw klanten zich online bevinden. Op websites, in communities, op social media. Om het verhaal van jouw bedrijf onder de ogen van zoveel mogelijk potentiële klanten te krijgen, kan het bureau op deze platforms advertenties plaatsen. Het bureau plaatst dan waardevolle content op Facebook, pakkende foto’s op Pinterest en Instagram, of interessante Google advertenties. Het bureau zorgt voor de marketinguitingen die jouw klanten aanspreken, en die ze overhaalt om een kijkje te nemen op je website.

Advertenties op zoekmachines door een SEO bureau

Als er één soort website is waar geen enkele user omheen kan, dan zijn het de zoekmachines. SEA oftewel Search Engine Advertising is het plaatsen van advertenties op populaire zoekmachines. Met deze betaalde advertenties kom jouw producten bovenaan in Google shopping, Google search en in Bing. Ook YouTube is een plek waar dit soort advertenties gezien worden. Laat een SEO bureau advertenties voor je plaatsen en krijg duizenden extra bezoekers over de digitale vloer.

Advertenties op Pinterest en Instagram

Een plaatje vertelt meer dan duizend woorden. Pinterest en Instagram zijn social media die vooral afbeeldingen bevatten. Hoe leuker het beeldmateriaal van jouw producten, hoe waarschijnlijk het is dat klanten doorklikken en jouw product aanschaffen. Vooral creatieve en decoratieve producten zijn uitstekend op hun plek op deze social media. Met een klik op de top kunnen jouw klanten dat ene leuke ding vervolgens aanschaffen in je webwinkel.

Advertenties op social media

Mensen houden van social media en besteden er elke dag een flinke tijd op. Door advertenties te laten plaatsen op social media ben je er zeker van dat jouw producten of diensten gezien worden. Een aantrekkelijke kortingsactie op Facebook of Instagram of een video op YouTube zijn dan ook goede manieren om je bedrijf te promoten. Omdat mensen positieve associaties hebben met hun favoriete social media platform worden deze advertenties meestal niet als storend ervaren. Extra handig is het om advertenties binnen een korte tijd op verschillende social-media tonen. Bijvoorbeeld binnen één week een berichtje op Linkedin, een foto op Instagram, en een kortingsactie op YouTube in. Zo creëert een SEO bureau hype en zorgt het dat nieuwe potentiële klanten nieuwsgierig worden naar jouw producten of diensten.